Tisztelt Érdeklődők! Vállalkozásunk kizárólag a saját eladású klímaberendezések telepítését, karbantartását és javítását tudja vállalni jelenleg! Megértésüket köszönjük!

Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 408 36 13

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Tétel 1 - 10, összesen: 13

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 2018-06-18 09:20:00 Beküldve Újdonságok, hírek Adrienn
  Még egyetlen hőségriadót sem rendeltek el, pedig már túl vagyunk a meteorológiai nyár felén. Vajon lehet ennek köze a Medárd napi népi jóslathoz vagy csupán babona az egész?Tovább!
 • 2018-03-28 09:20:00

  Címkék:

  Beküldve Újdonságok, hírek Adrienn
  Bizonyára te is találkoztál már a szaggal, amit egy hosszas téli álom után ébredező légkondicionáló berendezés áraszt magából. Ilyenkor valahogy ösztönösen érzi az ember, hogy nem válik egészségére, ha ebben az állapotban üzemelteti.Tovább!
 • 2018-02-05 10:20:00 Beküldve Újdonságok, hírek Adrienn
  Ha építkezés vagy házfelújítás előtt állsz, esetleg a nyári időszak miatt gondolkozol klíma vásárláson, akkor felsorolunk neked néhány érvet, hogy miért érdemes áttérned a klímával való fűtésre!Tovább!
 • 2018-01-31 10:20:00 Beküldve Újdonságok, hírek Adrienn
  A klímával való fűtés egyre inkább terjed hazánkban, de a hallatára még mindig sokan felkapjuk a fejünket. Lehet, hogy megnyugtató és biztonságot adó számunkra a tudat, hogy az otthonunkban található klímaberendezés fűtés funkcióval is rendelkezik,Tovább!
 • 2017-07-21 09:20:56

  Címkék:

  Beküldve Újdonságok, hírek Éva
  Otthonunk levegőjének hőmérséklete különösen fontos! Az álmatlan éjszakák ingerlékenységhez és koncentrációzavarhoz vezetnek, melynek súlyos következményei lehetnek. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy hűtsük a lakást.Tovább!
 • Rengeteg klímaberendezést lehet kapni és a klímaszerelők véleménye eltérő lehet különböző típusú légkondikról, de egy dologban azért egyet értünk, a mobilklímák nem komfortosak. De van kivétel!Tovább!
 • 2015-11-13 18:08:51

  Címkék:

  Beküldve Törvények, szabályozás admin admin

  Idén tavasszal mutatták be az Appliance & Electronics World Expo-n Shanghaiban az első 3D-s nyomtatású oldalfali split klímát. A Haier standján lehetett találkozni a különleges és egyedi külsejű split klímával. 

  Az első, prototípus igen borsos áron el is kelt a kiállításon, közel 6400 $-ért adták el

 • PárátlanítóA hideg hónapokban egyre többen fordultok hozzánk azzal a problémával, hogy penészedés jelent meg az otthonotokban vagy lassabban száradnak a ruhák, ami a magas páratartalomnak köszönhető. Párátlanító berendezéssel hatékonyan szabályozható a helyiség páratartalma!Tovább!
 • A klíma szó hallatán elsősorban a hűtés jut eszébe az emberek többségének, de már egyre ismertebb a klímával való fűtés is, mint korszerű és energiatakarékos fűtési mód. A jelenlegi kínálatban szereplő inverteres hőszivattyús klímák akár -15 -25°C hőmérsékletig is képesek fűteni.Tovább!
 • Új szelek fújnak a klímás berkekben. 2015. február 18-án megalakult a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság és szabályok sokaságát állították fel. Bejegyzésünkben igyekszünk a rád vonatkozó szabályokról tájékoztatni.

  Tovább!

Tétel 1 - 10, összesen: 13

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Kosár

A kosara jelenleg üres.