Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

A téli klímahasználat legnagyobb előnyei

2021-10-30 09:20:00

Címkék:

Hozzáadta Adrienn

 

Programozható hőmérsékletszabályozás

Miért fűtenénk otthonunkat, amíg távol vagyunk? Ezzel a funkcóval be tudjuk programozni, hány fok legyen a lakásban, amíg dolgozunk, vagy hétvégén kirándulunk, és milyen meleg fogadjon mire hazaérünk.

 

Wifis távvezérlés

Miért fűtenénk feleslegesen, ha elhúzódik a munkanap vagy este beesik egy váratlan program? A wifis alkalmazásnak köszönhetően bármikor is érjünk haza, nem kell feleslegesen fűtenünk a lakást, mégis pont olyan hőmérséklet vár minket, amilyet szeretnénk!

 Hétvégi leruccanás a nyaralóba? Miért is ne? De milyen jó lenne, ha kellemes hőmérséklet fogadna! Ennek sincs akadálya!

A wifis klímaberendezéseknek köszönhetően bármilyen távolságról beállítható a nyaraló kívánt hőmérséklete.

 

Temperálás

Nem gond, ha repkednek a mínuszok, a temperáló, azaz fagymentesítő funkció nem hagyja a helyiségek hőmérsékletét 10˚C alá csökkenni, így a fagy sem a vízvezetékeket, sem a fűtési rendszert nem veszélyezteti. A klímás fűtés az átmeneti őszi-tavaszi időszakban még egyéb fűtési rendszer mellett is költséghatékony kiegészítő megoldást nyújthat; akár a gáz árának a 60%-áért temperálhatjuk otthonunkat lokálisan és rugalmasan alkalmazva.

 

Kiegészítő fűtés

A távhűtés egyik hátránya a fűtési szezon rugalmatlansága. Előfordul, hogy a korán beköszönő hidegben fogvacogva várjuk a bűvös október 15-ei dátumot, mellyel kezdetét veszi a fűtési szezon. Klímás fűtéssel ez is kiküszöbölhető. Egy gombnyomással teremthetünk kellemes hőmérsékletet az esti mozizáshoz, vagy langyos hőmérsékletet a babaszobában a fürdetés utáni meghitt pillanatokhoz.

 

Páramentesítő funkció

A klímaberendezések páramentesítő funkciója télen, fűtés idején is hasznunkra lehet. Csökken a levegő páratartalma anélkül, hogy a hőmérséklet jelentős mértékben megváltozna, így javul a hőérzet, és ugyanaz a fűtés többet ér. Emellett megakadályozza, hogy a hideg, nyirkos időben a nedvesség kicsapódjon a lakás hideg pontjain és kialakuljon a penészesesdés.

Éjszakai üzemmód

Az éjszakai pihenéshez 1-2 fokkal alacsonyabb hőmérséklet egészségesebb, ezért ilyenkor a készülék egyúttal gazdaságosabb üzemmódra is kapcsol, hogy óvja egészségünket és közben energiát takarítson meg.

 

Mozgásérzékelés

Ennek a funkciónak a segítségével a berendezés érzékeli, ha a helyiségben tartózkodunk, és azt is, ha elhagyjuk Ilyenkor azonnal átvált alacsonyabb teljesítményre, hogy – az éjszakai funkcióhoz hasonlóan- energiát spóroljon nekünk.

 

 

A kílmatelepítés most 3 millió Ft-ig (50% anyagköltség+50% munkadíj) állami otthonfelújítási támogatással is igényelhető


Kosár

A kosara jelenleg üres.