Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 408 36 13

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Kedves Látogató, leendő Vásárlónk!

Üdvözlünk webáruházunkban!

A Klíma Commando Csoport fő tevékenysége megegyezik a piacon található egyéb klímás cégek tevékenységével, de az elveink nem! (Tisztelet a kivételnek!)

Hiszünk abban, hogy Neked, mint megrendelőnknek nem a nyomott árak fontosak, hanem a mindenre kiterjedő szolgáltatásaink köre. Ha velünk szereltetsz, nálunk nem külön szolgáltatás, hogy rendet hagyunk magunk után. Nekünk ez természetes. Miközben nálunk barangolsz, vásárolsz; sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a választásban, hogy te évek múlva is élvezhesd a klíma nyújtotta örömöket.

Mivel nagyon segítőkészek vagyunk, igyekeztünk egy felhasználóbarát weboldalt létrehozni. Tudjuk jól, hogy  milyen nehéz kiigazodni egy laikusnak  egy  új ismeretlen területen, ezért arra törekedtünk, hogy egy olyan weboldalt hozzunk létre, ami segíthet a kezdeti lépésekben, választásban. Az oldalon egyedülálló módon össze tudod hasonlítani a neked tetsző berendezéseket, a Kapcsolódó termékek és a Szintén ajánljuk menüpont alatt további segítséget nyújtunk a helyes választáshoz. Természetes bármilyen felmerülő kérdésre, problémára állunk szíves rendelkezésetekre, ami a megfelelő rendszer kiválasztásához szükséges. Sőt! Kérdezni kötelező!

Az árakat tekintve; nem vagyunk hajlandóak versenyezni a hipermarketek és a "szakbarbár" kereskedők ajánlataival.  Mivel mi nem az "egynyári" vállalkozások közé tartozunk, fontos számunkra az elégedettséged, és az is, hogy nyugodt szívvel merj ajánlani minket ismerőseidnek.

 

Csak, hogy mi se lógjunk ki a sorból:

Tevékenységeink:

Klímaberendezések forgalmazása, értékesítése, szerelése, javítása, karbantartása.
Folyadékhűtők, fan-coil-ok, légfüggönyök, komplett légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, átépítése, javítása, karbantartása.

 Forgalmazott márkáink:

Hitachi, Daikin, Sharp, Toshiba, Fujitsu, LG, Samsung, Midea, Fisher, Cascade.

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.