Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Milyen klímát válasszunk? 2.

2022-02-22 10:20:00

Címkék:

Hozzáadta Adrienn

 

Mikor válasszunk (álmennyezeti) kazettás klímát?

 

Az álmennyezetbe süllyesztett, kazettás klímák inkább nagyobb terek, irodák, üzletek, éttermek, szórakozóhelyek, konferenciatermek, bevásárlóközpontok, autószalonok esetében elterjedtek.

A kazettás klíma „láthatatlan”, esztétikus és helytakarékos megjelenést biztosít, emellett és kiváló, egyenletes hőmérsékletet és légelosztást, valamint halk működést garantál. A kazettás klíma könnyen szerelhető, a csövek elvezetése itt nem okoz nehézséget, a kivitelezésnek annyi hátránya lehet, hogy minden egyes beépítéshez álmennyezet szükséges, valamint árfekvése is magasabb.

 

Mikor válasszunk légcsatornás, központi klímát?

A légcsatornás klíma elegáns, diszkrét légkondicionálási megoldás, mely minden helységben tökéletes és egyenletes hőmérsékletet és komfortot biztosít.

A légcsatornás klímarendszer lényege, hogy az épület összes pontjára egyetlen nagy teljesítményű központi beltéri egység szállítja el a megfelelő hőmérsékletű levegőt a légcsatornákon keresztül. Egy központi, rejtett légcsatornázható beltéri egységgel bármely számú helységbe szállíthatunk kellemes levegőt, ehhez mindössze megfelelő teljesítményű központi berendezés, illetve megfelelő hosszúságú és keresztmetszetű légcsatorna szükséges.

A légcsatornás klímáknál bármilyen irányú légbefújás kialakítható akár padlóból, mennyezetből vagy oldalfalról is! A készülék szinte láthatatlan, a legtöbb esetben a központi egység rejtve marad, a kivezetések pedig egyszerű szellőzőnyílások.
Nincs zaj, huzat és a kellemes hűvös vagy meleg mellett akár a friss levegő utánpótlása is kivitelezhető, így szellőzőrendszerként is funkcionálhat

Bármilyen helyiségben alkalmazható, ahol a kialakítására lehetőség van: otthonok, üzletek, bankok, éttermek, szállodák, irodák, szórakozó helyek, ipari csarnokok stb.

 

 

Mikor válasszunk mobil klímát?

 

A mobil klímák- némi kompromisszumért cserébe-rugalmas megoldást nyújtanak otthonunk klimatizálására, hisz bekerülési költségük viszonylag alacsony és beszerelésük sem igényel klímatechnikai szakembert. További előnyük, hogy könnyen mozgathatók egyik helyiségből a másikba, és szükség esetén magunkkal is vihetjük - pl. a nyaralóba.

A mobil klíma praktikus megoldás lehet, ha nem tudjuk vagy nem szeretnénk megbontani otthonunk falát (pl. műemlék jellegű ház vagy bérelt lakás esetén), vagy egy készüléket több helyiségben is szeretnénk használni.

Azonban a mobil klíma előnye, egyben a hátránya is: a kültéri és beltéri egység itt egyetlen készülékben összpontosul. Ennek megfelelően a működéssel járó zajt, amit normális esetben az utca hallat, otthonunk falai közt kell elviselnünk. Emellett gondoskodnunk kell a forró levegő kivezetéséről is (pl. ablakkivágás, ablaktömítés), valamint számolnunk kell a korlátozott teljesítménnyel is.

 

Amennyiben mobil klíma vásárlásban gondolkozunk, a Fisher Fleximobil mobil klímát javasoljuk, mely több pontban is kiküszöböli a mobilklímák sokat vitatott, gyenge pontjait, mivel

  • kültéren is elhelyezhető, így zaj nélkül élvezhetjük a kellemes hűvöset
  • kizárólag hűtött, friss levegőt fúj be a helyiségbe
  • elpárologtatja a keletkezett cseppvizet, így nincs szükség kondenzvíz elvezetésre.

 

Vásárolj és telepíts most klímát! A kílmatelepítés most 3 millió Ft-ig (50% anyagköltség+50% munkadíj) állami otthonfelújítási támogatással is igényelhető!

 

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.