Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

4 hiba, amit ne kövess el klímavásárláskor!

2022-04-22 09:20:00

Címkék:

Hozzáadta Adrienn

 

1. Nem megfelelő helyen vásárolsz

Bár ma már sok helyen beszerezhetünk klímát, alapszabály, hogy soha ne vásároljunk hipermarketek, barkácsáruházak polcairól klímát, akkor se, ha azok kedvezőbb áron árulják a készülékeket!

Egyrészt ezek a készülékek nem feltétlenül ismert és megbízható márkák, másrészt meghibásodás esetén hosszadalmas és körülményes procedúra várhat ránk a javíttatás során.

 

2.    Ismeretlen márkát választasz 

Klímavásárlásnál alapszabály, hogy semmi esetre se vásároljunk ismeretlen márkát! Még akkor se, ha erre klímaszerelő bátorít minket.

Mivel a klímaberendezéseket legalább 10 éves időtartamra vásároljuk, a készülékek megvásárlása és telepítése nem kis költséggel jár, vagyis egy hosszútávú befektetésre érdemes készülnünk. Mindezen viszont nem érdemes egy „noname” készülékkel spórolni!

Sajnos tipikusan ezek azok a klímák, amelyeknél már az első, apró meghibásodás esetén sem találunk se szerelőt, se alkatrészt, a garanciáról nem is beszélve. És így lesz a legolcsóbb klímából a legdrágább klíma.

A megfelelő klíma tehát minden esetben az ismert, márkás klíma megfelelő szerviz háttérrel, és persze számlával és garanciával.

Márkafüggetlen klíma forgalmazó és telepítő cégként nem kötődünk egyetlen márkához sem, ugyanakkor évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, pontosan tudjuk, melyek azok a megbízható készülékek, amiket nyugodt szívvel javasolhatuk neked, - hisz a telepítés után a garancia és a szervizelés felelősségét is vállaljuk.

 

 3.    Nem veszed igénybe szakember segítségét

 

Manapság olyan hatalmas választékkal szembesülünk, amikor klímát szeretnénk vásárolni, hogy a megfelelő készülék kiválasztása rengeteg felkészülést és utánajárást igényel. Nem mindegy, hogy csak hűtésre vagy fűtésre használnánk a klímát, hogy wifin keresztül is használnánk-e, mindennapos használatra tervezzük vagy csak a nyaralóba.

A tervezés és a készülék kiválasztása egyaránt szakértelmet kíván, hisz pontosan tudnunk kell mekkora a hűtendő/fűtendő helyiség, milyen a ház hőszigetelése, fekvése, mekkorák az ablakok, megközelítőleg hányan használják az adott helyiséget.

Ügyelni kell a klímaberendezés elhelyezésre, a költséghatékony teljesítményre, és persze arra, arra, hogy a klímakészülék ne legyen se túl-se alulméretezve stb.

Ezért mindenképp azt javasoljuk, hogy azt, hogy azt a döntést, hogy pontosan milyen típusú, mekkora teljesítményű klímát érdemes vásárolnunk az adott helyiségbe mindenképpen érdemes szakemberrel közösen meghozni.

A klímaszerelést ma már kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezheti, így praktikus, ha először keresünk egy tapasztalt, leinformálható klímaszerelőt.

Nagy előny, hogy a jó szakemberek többnyire közvetlen kapcsolatban vannak a gyártóval így jobb áron tudják beszerezni a készülékeket, másrészt probléma esetén is szakszerű segítséget nyújtanak.

Ha minket választasz, rutinos, szakképzett szerelő kollégánk az igényeidnek megfelelő klímaberendezést ajánl neked, az ingyenes helyszíni felmérés során javaslatot tesz az ideális elhelyezésre, majd közösen kiválasztjátok az optimális klíma típusát és méretét.

 4.    A szezon közepén akarsz klímát telepíteni

 

Fontos tanács, hogy ne a legnagyobb kánikulában próbáljunk megfelelő szakembert találni, mert ilyenkor a megbízható klímaszerelők már hetekre, hónapokra előre be vannak táblázva.

Ha a szezon közepén hajkurászunk épp ráérő klímaszerelőt, félő, hogy a „mester” üres óráit utólag majd az elvégzett munka minősége fogja indokolni.

Kosár

A kosara jelenleg üres.