Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Fűtéskorszerüsítés állami támogatással! Miért éri ez meg neked?

2021-01-14 10:20:00

Címkék:

Hozzáadta Adrienn

2021. január elsejétől az állam akár 3 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a lakásfelújításhoz anyagköltségre és munkadíjra 50%-50% megoszlásban.

Ha te is jogosult vagy rá, és olyan befektetést keresel, amely garantáltan megtérül, akkor a klímatelepítést és/vagy klímás fűtéskorszerüsítést ajánljuk számodra!

A klímával való fűtés hazánkban még viszonylag újszerű, pedig segítségével rengeteg pénzt takaríthatsz meg a hideg téli hónapokban, miközben a nyári hőségben is gondoskodik otthonod kellemes hőmérsékletéről!

Rendkívül innovatív és praktikus megoldás, hisz önálló és kiegészítő fűtésre is alkalmas. Telepítése egyszerű, üzemeltetése kényelmes, hatékony, energiatakarékos és gazdaságos.

A téli fűtéseden gyakorlatilag megspórolhatod a nyári hűtés árát. S mindezt egy berendezéssel!

Akár már a héten élvezheted a klímás fűtés kényelmeit, nyártól pedig kellemesen hűvös otthon fogad majd- és a költségeid felét – 3 millió Forintig – most az állam finanszírozza!

Ha Te is szívesen korszerűsítenéd a fűtésedet, válaszd ki és rendeld meg a kiszemelt klímaberendezésedet, melyet be is szerelünk neked, vagy kérj ingyenes helyszíni felmérést, tanácsadást és árajánlatot!

 

Mikor érdemes klímavásárlásra fordítanod a lakásfelújítási támogatást?

  • Ha építkezel vagy felújítasz és modern, gazdaságos, környezetbarát fűtési megoldást szeretnél
  • Ha szívesen korszerűsítenéd régi fűtési rendszered,
  • Ha praktikus és hatékony megoldást szeretnél kiegészítő fűtésnek
  • Ha régi, elavult klímaberendezésedet szeretnéd modernebbre, költséghatékonyabbra cserélni

 

Energiatakarékosabb fogyasztás

A mai, inverteres fűtésre optimalizált klímák sokkal gazdaságosabban működnek, melyet a különböző okos funkciók még energiatakarékosabbá tesznek. Ezáltal akár 10-15%-kal kedvezőbb áron képesek meleget biztosítani, mint a hagyományos fűtési megoldások (pl. egy modern gázkazán).

Az ilyen klímakészülékek már szélesebb hűtési és fűtési tartományt eredményeznek, hőmérséklettartásuk kifinomultabb és üzemeltetési költségük is jelentősen alacsonyabb.

Az új generációs klímák hidegebb időben is alkalmasak a fűtésre (akár -10, -15, -20 Celsius fokig).

 

Áramszolgáltatói kedvezmények

A klímás fűtésnél további megtakarítást jelenthet, hogy az áramszolgáltatótól igénybe vehető utána a kedvezményes H-tarifa vagy Geo tarifa is!

A H-tarifa a hőszivattyúkhoz és a megújuló energiaforrásokhoz kiépített rendszerekhez (pl. klímás fűtés) használható kedvezményes áramtarifa, melyet az áramszolgáltatótól lehet megigényelni a teljes fűtési szezonban (október 15-től április 15-ig) a nap 24 órájában.
H-tarifát abban az esetben igényelhetsz, amennyiben a klíma készüléked eléri vagy meghaladja a 3-as COP értéket.

Ha hőszivattyús split vagy multi split klímaberendezésekkel fűtesz, az áramszolgáltatótól igényelhető hozzá a kedvezményes GEO tarifa, abban az esetben, ha klíma készülék minimum SCOP értéke: 4,1 (2-6 kW névleges fűtőteljesítmény esetén).
A GEO tarifa az év minden napján igénybe vehető, ám a szolgáltatás naponta kétszer két órára (délelőtt 8:00-10:00 és délután 16:00-18:00 óra között) szünetel.

 

Télen fűt, nyáron hűt.

Egyetlen rendszerrel megoldódik a hűtési és fűtési problémánk is! Sőt, mivel gazdaságos és költséghatékony fűtési rendszerünk lesz, a fűtési időszakban megspórolt költségek fedezhetik a nyári hűtés díját is!

Kisebb beruházási költség

A klímás rendszer kiépítésének jóval kisebb, akár fele akkora a beruházási költsége, mint például a gáz bevezetésének. A klíma kiépítését nem kell engedélyeztetni, nem kell tervet készítetni, kondenzációs kazánt telepíteni, kéményt béleltetni, csöveket és radiátorokat vásárolni.

 

Egyszerű, gyors telepítés

A klíma telepítése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint például a cirkó- vagy padlófűtés bevezetése. Egy családi házas hőszivattyús klíma rendszer akár egy nap alatt is kiépíthető.


Gyors felfűtés

Reggelre kihűlt a lakás, de te épp csak megiszod a kávédat és már indulsz is munkába? A klímás fűtés perc alatt képes meleget árasztani, ami a ventilátoroknak köszönhetően gyorsan eloszlik a helyiségben.

Egy váratlan őszi vagy tavaszi lehűlés esetén egyetlen gombnyomással varázsolhatsz komfortosabb hőmérsékletet otthonodba. És akkor sem kell dideregve várnod a távfűtés elindítására, ha társasházban laksz.

 

Maximális komfort

Az okos funkcióknak köszönhetően a klímás fűtés jóval magasabb komfortot biztosít.

A wifis távvezérlésnek köszönhetően otthonodtól távol, egy telefonos alkalmazás segítségével percre pontosan be tudod állítani, hogy hány fok legyen az elérendő hőmérséklet, mire hazaérsz és tartandó hőmérséklet, amíg távol vagy.

Van akinek mindig melege van, míg mások egyfolytában vacognak. Mindez akkor sem jelent gondot többé, ha családon belül sem tudtok megegyezni az ideális hőmérsékletről. Mivel a klímás fűtési renszer zónásítható, szobánként meg tudod határozni, hogy melyik helyiségben hány fokot szeretnél elérni és tartani.

A klíma temperáló fűtésre is lehetőséget nyújt, hosszabb elutazás esetén is ideális lehet.

Biztonságos

Nem utolsó szempont, hogy környezetbarát, tiszta és biztonságos megoldás, és nem kell tartanod a tűzveszélytől, szénmonoxid mérgezéstől.

 

Miért a Klimacommando?

Mert kiváló minőségű klímaberendezéseket forgalmazunk (Hitachi, Daikin, Sharp, Toshiba, Fujitsu, LG, Samsung, Midea, Fisher, Cascade) 11 év szakértelmével és tapasztalatával vagyunk a piacon.

A klímák telepítésével sem ér véget kapcsolatunk, készülékeinkre és az elvégzett munkára 5 év garanciát vállalunk, és természetesen elvégezzük a klímák rendszeres tisztítását.

 

Hívj minket telefonon és kérj ingyenes helyszíni felmérést, szaktanácsadást és árajánlatot!

https://klimacommando.hu/

Tel: 06 70 408 36 13

 

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.