Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Klíma szerelés Kisfaludy pályázatból? Igen!

2020-10-20 09:20:00

Címkék:

Hozzáadta Éva

 A Kisfaludy Pályázat célja az  olyan vidéki szálláshelyek támogatása, amelyek eddig nem nem vettek részt a programban, különös figyelmet fordítva a kiemelt turisztikai térésgekre. A nyertes pályázók a szolgáltatásuk minőségének emelésével a vendégéjszakák növekedésére és a szezonalitás csökkenésére számíthatnak! A pályázatot 2020. július közepéig lehetett benyújtani és az eddigi 2020.12.31-es határidőt kitolták 2021. március 31-ig. Így, ha nyertes pályázó vagy, van még időd a megvalósításra.

 

Mire költheted el a pénzt? 

 

Erre a kérdésre valószínűleg te jobban tudod a választ, mi viszont azt tudjuk, hogy ha klímát vásárolsz belőle, vagy a meglévő régi klímákat lecseréled, mennyi előnyre teszel szert! Vonzóbb leszel a vendégek számára a forró nyári hónapokban, és rengeteg pénzt spórolsz a fűtési költségeken a hideg téli szezonban.

 

Klímás hűtésre és fűtésre biztosan költhetsz! És ez miért jó neked?

 

Ma már alapvető igénye a vendégeknek, hogy komfortosan érezzék magukat a szálláson a legnagyobb kánikulában is. A kipihent vendég kiegyensúlyozott, nyugodt, elégedett. Ha eddig nem volt klíma a szállásodon, biztosan örülni fognak a visszatérő vendégeid, és növelheti is a foglalások számát. Ha pedig van, de régi, megsárgult, hangos, akkor megérett a cserére. A mai modern, inverteres klímák lényegesen kevesebbet fogyasztanak, mint a régi, on-off klímaberendezések. 

 

Arról még szót sem ejtettünk, hogy egy inverteres klíma csökkenti a rezsiköltséged! Hallottál már a "H" tarifáról?

 

A "H" tarifa egy kedvezményes áramtarifa, amit a szolgáltatók az ország egész területén biztosítanak a fűtési szezonban, azaz október 15. és árpilis 15. között. A "H" tarifára alkalmas készülékek igen gazdaságos fűtési megoldásnak számítanak, így akár -22°C külső hőmárséklet mellett is gyorsan felfűtheted a szobákat, apartmant. Ha használod, közel 40%-kal csökkentheted a fűtési költségeidet.

 

Tudod miért jó neked a WiFis klíma?

 

A legtöbb esetben azt mondjuk az ügyfeleinknek, hogy az otthonukba felesleges a wifi funkció, mert nem akkor gazdaságos egy klímát úgy használni, hogy munkából hazafelé menet távolról bekapcsolja nap mint nap. De neked, szálláshelyszolgáltatónak a WiFi egy szuper funkció, hogy;

  • tetszőleges időpontban ki- és bekapcsold,
  • távolról kontrolláld a berendezést. Ha a vendégeknek nem személyesen adot át a szállást, vagy ők vissza, be tudod kapcsolni vagy pont ki a hűtést és a fűtést is.
  • Ha nincs állandóan kiadva a szállás, ezért a téli hónapokban igencsak ki tud hűlni az épület, távolról tudod vezérelni a berendezést, hogy ne fagyjanak el a vízcsövek, ezáltal óvod az ingatlan állapotát.

 

Érdekel a Kisfaludy Programra kidolgozott kedvezményes ajánlatunk? Hívd kollégánkat a 06 70 611 7637 telefonszámon, vagy hagyj üzenetet és visszahívunk!

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.