Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Klímák luxuskivitelben

2019-04-01 09:20:00

Címkék:

Hozzáadta Adrienn

Ma már rég nem annyit nyújt nekünk egy klíma, hogy távirányítóval bekapcsoljuk, beállítjuk a kívánt hőfokot és kikapcsoljuk, ha túlhűtötte a lakást.

A modern klímák túl azon, hogy hatékonyan lehűtik otthonunkat számos kényelmi funkcióval is rendelkezhetnek, melyekről érdemes érdeklődni a vásárlás előtt.

 

 

Fűtés funkció

Kezdjük a fűtés funkcióval, holott ez a korszerű klímaberendezéseknél ma már szinte alap.

Az inverteres klímák a téli hónapokban kevesebb energiával - akár kedvezményes áramtarifával- pillanatok alatt varázsolnak finom meleget, éppúgy, ahogy nyáron kellemesen hűsítik otthonunkat.
Mivel zónásíthatóak, így szobánként meg tudjuk határozni, hogy hol hány fokot szeretnénk elérni!

A hőszivattyús elvnek köszönhetően ezek a berendezések a felvett áram energia sokszorosát képesek visszaadni fűtőenergiaként, ezért rendkívül energiatakarékosan és költséghatékonyan képesek fűteni – akár -25-30 °C fokig. Emellett az áramszolgáltatótól igénybe vehető utána a kedvezményes áramtarifát, a H-tarifát is, mely további megtakarítást eredményez.

 

 

Online távvezérlés

A wifis klíma a WIFI hálózaton keresztül már nem csak az adott helységben nyomogathatjuk a távirányítót, de bármilyen távolságról beállítható otthonunk különböző helyiségeinek kívánt hőmérséklete. Így akár egy hosszabb nyaralás után is kellemesen hűvös lakás fogadhat bennünket, anélkül, hogy a berendezést folyamatosan készenlétben tartanánk.

 

Programozható hőmérsékletszabályozás

Ez az egyszerre kényelmi és energiatakarékossági funkció lehetővé teszi, hogy amíg otthonunktól távol vagyunk a készülék „takarékon” üzemeljen, hazaérve viszont kellemesen hűvös (vagy éppen meleg) lakás fogadjon.

 

Éjszakai üzemmód

Vannak klímák, melyek extra csendes, éjszakai üzemmód funkcióval is rendelkeznek, hogy így garantálják számunkra a nyugodt pihenést. Ilyenkor a kültéri egység is halkabbá válik, hogy akkor se zavarjon minket, ha a hálószobánkhoz közel helyezkedne el, a beltéri egység pedig mindössze egy susogó fának megfelelő 17–20 decibeles zajt bocsát ki

Mivel nyáron az éjszakai pihenéshez a nappalinál 1-2 fokkal melegebb hőmérséklet ajánlott, ilyenkor a készülék egyúttal gazdaságosabb üzemmódra is kapcsol, hogy óvja egészségünket és energiát takarítson meg.

 

Öndiagnosztika és hibakijelzés

 

A meghibásodások elkerülése érdekében, sok klímaberendezés folyamatosan ellenőrzi a működését és azonnal jelzi, ha valami problémát tapasztal. Így időben hívhatunk szakembert, mielőtt egy jelentéktelenebb hiba komolyabbhoz vezetne.

 

Szagtalanítás

Az ionizátorral rendelkező klímaberendezések a Plasmaster technológiának köszönhetően megkímélnek minket a levegőben lévő kellemetlen szagoktól és megóvnak a káros, szennyező anyagoktól. A Plasmaster plus ionizátor több mint 3 millió iont juttat a levegőbe, melyek hatékonyan fertőtlenítik a légkondicionálón áthaladó levegőt.

 

Párátlanítás

Egy nyári vihar vagy nagymosás után keletkező pára kellemetlen közérzetet eredményezhet, különösen, ha otthonunk adottságainak köszönhetően eleve magas a páratartalom. Épp ezért egyes klímakészülékek páramentesítő funkciójával is rendelkeznek, vagyis képesek kivonni a felesleges párát a levegő számottevő hőmérséklet-változtatása nélkül, biztosítva a az ideális levegőt.

 

Szellőztető funkció

Amikor klímát használunk hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szellőztetésről, vagy éppen tudatosan nem akarunk energiát pazarolni a levegő felmelegítésével. Sokan nem is vagyunk vele tisztában, hogy a klímák a benti levegőt kerengetik - csak néhány típus rendelkezik friss levegő beszívás opcióval- az oxigénhiány pedig rossz közérzetet, fejfájást és penészesedést okozhat.

Bizonyos készülékek a hővisszanyerős szellőztető rendszernek köszönhetően folyamatosan vagy szakaszosan képesek cserélni a helyiség levegőjét, mellyel zárt ablakok mellett is biztosíthatjuk az egészséges levegőt és energiát takaríthatunk meg.

 

Pollenszűrés

A pollenszűrővel is rendelkező klímaberendezések képesek kiszűrni a levegőből a baktériumokat, port, gombaspórákat és egyéb allergén anyagokat, és friss, hűvös levegőt biztosítani. Ma már  számtalan különböző típusú szűrőrendszerrel ellátott klíma található a piacon, ám ha légúti allergiával küszködünk, érdemes beruháznunk egy légtisztító készülékbe is, melynek nagyobb szűrőfelületét és működési mechanizmusát speciálisan a levegő sterilizálására dolgozták ki.

 

Mozgásérzékelő

Nyáron előfordulhat, hogy akkor is hagyjuk üzemelni a klímát, ha hosszabb időre elhagyjuk az adott helyiséget, ami felesleges és egyáltalán nem gazdaságos megoldás.

A mozgásérzékelő funkció figyelemmel kíséri a szobában tartózkodó személyeket, és alacsonyabb, takarékosabb teljesítményre vált, ha megszűnik a mozgás.  Ahogy visszatérünk a helyiségbe, a berendezés ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.

 

 

Segítséget szeretnél a klímaberendezések kiválasztásában?
Kérj ingyenes helyszíni felmérést (Bp. területén)!
www.klimacommando.hu

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.