Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Miért NE használj klímát?

2018-05-18 09:20:00 Hozzáadta Adrienn

1. Ingyen szauna!

 

A szauna egészséges! A keringésre és az immunrendszerre gyakorolt jótékony hatása régóta igazolt, emellett megszabadít a stressztől, a méreganyagoktól, és fiatalít! Persze itthon nem könnyű hozzájutni hisz – ellentétben a finnekkel – nálunk nincs minden házban szauna. No, de hamarosan jön a nyár és lesz! ;)

Tudjuk, hogy minden valamirevaló finn legalább heti egy alkalommal szaunázik. Te most a finneken is túltehetsz! A nyári hőhullámok kínálta lehetőségeket kiaknázva, akár mindennap szaunázhatsz! Feltéve persze, ha nem rontod el a klímádat egy légkondi beszerelésével!

 2. Nagy megtakarítás!

 

Nyilván neked is van mire költened a pénzt, a klíma pedig teljesen felesleges pénzkidobás, hisz a nyár nem tart örökké!

A 30 fok körüli nyári hőség idén is csak április végén kezdődött, szeptember végig egy kicsit izzadva, de fél lábon is ki lehet bírni azt a pár hónapot!

 

3. Fantasztikus flóra a lakásban!

 

Ha eddig azon keseregtél, hogy nem nevelhetsz otthon kókuszpálmát, kakaófát vagy teacserjét, akkor most, nosza, megteheted! A magas hőmérsékletnek és páratartalomnak köszönhetően a lakásod nyáron egy trópusi paradicsommal vetekedhet –  a pálmák és páfrányok közt repkedő színes kolibrikkel! Mindenki téged fog irigyelni! Feltéve, ha nem szereltetsz be klímát! Szerintünk ne tedd!

 

4. Kinek kell a fagyos hangulat?

 

Télen egyfolytában didergünk, betegeskedünk, orrot fújunk, tüsszögünk, rossz a kedvünk. Miért hűtenénk le szándékosan otthonunk levegőjét, amikor végre jó idő van??? De tényleg, miért?

 

5. A klíma fertőzéseket terjeszt!

 

Mi szólunk: a klímával csak a gond van! Minden évben hívhatod hozzá a szerelőt, hogy kitisztítsa, karbantartsa, mert különben jönnek a fertőzések! Vírusok, baktériumok, gombák, és még ki tudja mik képesek megtelepedni bennük, hogy szörnyű kórságokat terjesszenek! Mindannyian ismerünk embereket, akiket a klíma vitt el! (Szerintünk a 1919-es spanyol náthát is a klíma okozta!) Szóval csak óvatosan a klímával!

 6. Kutya helyett python!

 

Manapság már nem menő, ha a gyerek hörcsögöt vagy ölebet tart otthon. Ha nem rontod el klímával otthonod levegőjét, te akár tevét, sivatagi rókát vagy pythont is vehetsz a gyereknek! Persze ehhez jó meleg, páradús otthon kell! Klíma nélkül!

 

Ha érveink mégsem győztek meg, és ragaszkodsz a klímához itt kérhetsz ingyenes helyszíni felmérést, tanácsadást és árajánlatot!

www.klimacommando.hu

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.