Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Egy mobilklíma, amit ajánlunk!

Miért nem szeretjük mi klímások a mobilklímákat?

 

Rengeteg klímaberendezést lehet kapni és a klímaszerelők véleménye eltérő lehet különböző típusú légkondikról, de egy dologban azért egyet értünk, a mobilklímák nem komfortosak. Míg a split klímáknál a kompresszor (a legfőbb zajforrás) kikerül a szabadba, addig a mobil klíma berendezések kompresszora abban az egy darab dobozban van, amit hazacipelsz, és kerülgetsz a lakásban. Csodák pedig nincsenek, a kompresszorok zajosak, nagy különbségek nincsenek a készülékek között.

 

Nagyon sok érdeklődőtől halljuk, hogy a "mobil klímának nem kell kivezetés, hiszen ettől mobil". Nos ez nem igaz, sőt, míg a split klímáknak elegendő egy 5 cm átmérőjű lukat fúrni a falba, addig a mobilklímák gégecsövei 13-15 cm átmérőjűek, és vannak 1 és 2 csöves mobilklímák is, azaz 1 vagy 2 db lyukra van szükség a falban.

 

Persze a hátrányokból előnyt is kovácsolhatunk! Sok esetben, főleg a belvárosban nem engedélyezett a kültéri egységek homlokzatra szerelése, így a legegyszerűbb megoldás egy mobil klíma. Az sem hátrány, hogy nyugodtan magunkkal vihetjük a nyaralásokra kedvenc kis mobil klímánkat, hogy a család ne egy szaunában töltse az egész napos strandolás után az éjszakát. Arról nem is beszélve, hogy ha későn kapcsolunk, akkor lehet, hogy heteket kell váni a klímaszerelőre, hogy beszereljen egy split klímát, de egy mobilklíma vásárlás és beüzemelés nagyon gyorsan megy.

 

Ha mégis mobilklíma vásárlásra adnád a fejed, hadd ajánljunk egy olyan berendezést, ami jobb, mint az átlag mobilklímák!

 

Most egy olyan berendezést mutatok Neked, ami egy nagyszerű újításnak köszönhetően a mobilklímák legfőbb hátrányát, a magas zajszintet oldotta meg. Klasszikus esetben van egy nagy dobozod kerekeken a szobába, maximum 1-1,5 méterre a faltól, amihez egy jó vastag gégecsővel csatlakozik. Bent ontja magából a hideget derékmagasságban, zúg, búg és a forró levegőt egy csövön keresztül juttatja ki a szabadba.

 

Mi lenne ha megfordítanánk a dolgot és a kint lenne a bent, a bent lenne a kint? - mint a Discopatkányokban :)

 

Van egy mobil klíma, amit elhelyezhetsz az erkélyen vagy a teraszon, a csövét csatlakoztathatod az üvegre vagy a falra, a kellemes hűs levegő bejut a szobába és a zaj kint marad. Sőt, ez a készülék nem csak hűteni tud ezzel a módszerrel, de fűteni is és a ruháidat is tudod szárítani vele!

 

A Fisher flexi mobil Mobilklíma előnyei:

  • Hűt, fűt és párátlanít.
  • Kültéren is elhelyezhető, de ha nincs rá lehetőség, akkor a már megszokott módon is használható.
  • Távirányítóval szabályozható, akkor is ha kint van és akkor is ha bent van. A dobozban találsz egy különleges befúvó rácsot, ami továbbítja a falon túlra a távirányítóból érkező jelet. 
  • Ennek a befúvórácsnak köszönhetően lehetőséged van a kifújás magasságát szabályoznod. A rácsot beépítheted egész magasra is, ennek köszönhetően nem a derakadra fog érkezni a hideg levegő, mint a többi mobilklímánál.

 

Mobil klíma

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.