Tisztelt Érdeklődők! Vállalkozásunk kizárólag a saját eladású klímaberendezések telepítését, karbantartását és javítását tudja vállalni jelenleg! Megértésüket köszönjük!

Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 408 36 13

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

Egy mobilklíma, amit ajánlunk!

Miért nem szeretjük mi klímások a mobilklímákat?

 

Rengeteg klímaberendezést lehet kapni és a klímaszerelők véleménye eltérő lehet különböző típusú légkondikról, de egy dologban azért egyet értünk, a mobilklímák nem komfortosak. Míg a split klímáknál a kompresszor (a legfőbb zajforrás) kikerül a szabadba, addig a mobil klíma berendezések kompresszora abban az egy darab dobozban van, amit hazacipelsz, és kerülgetsz a lakásban. Csodák pedig nincsenek, a kompresszorok zajosak, nagy különbségek nincsenek a készülékek között.

 

Nagyon sok érdeklődőtől halljuk, hogy a "mobil klímának nem kell kivezetés, hiszen ettől mobil". Nos ez nem igaz, sőt, míg a split klímáknak elegendő egy 5 cm átmérőjű lukat fúrni a falba, addig a mobilklímák gégecsövei 13-15 cm átmérőjűek, és vannak 1 és 2 csöves mobilklímák is, azaz 1 vagy 2 db lyukra van szükség a falban.

 

Persze a hátrányokból előnyt is kovácsolhatunk! Sok esetben, főleg a belvárosban nem engedélyezett a kültéri egységek homlokzatra szerelése, így a legegyszerűbb megoldás egy mobil klíma. Az sem hátrány, hogy nyugodtan magunkkal vihetjük a nyaralásokra kedvenc kis mobil klímánkat, hogy a család ne egy szaunában töltse az egész napos strandolás után az éjszakát. Arról nem is beszélve, hogy ha későn kapcsolunk, akkor lehet, hogy heteket kell váni a klímaszerelőre, hogy beszereljen egy split klímát, de egy mobilklíma vásárlás és beüzemelés nagyon gyorsan megy.

 

Ha mégis mobilklíma vásárlásra adnád a fejed, hadd ajánljunk egy olyan berendezést, ami jobb, mint az átlag mobilklímák!

 

Most egy olyan berendezést mutatok Neked, ami egy nagyszerű újításnak köszönhetően a mobilklímák legfőbb hátrányát, a magas zajszintet oldotta meg. Klasszikus esetben van egy nagy dobozod kerekeken a szobába, maximum 1-1,5 méterre a faltól, amihez egy jó vastag gégecsővel csatlakozik. Bent ontja magából a hideget derékmagasságban, zúg, búg és a forró levegőt egy csövön keresztül juttatja ki a szabadba.

 

Mi lenne ha megfordítanánk a dolgot és a kint lenne a bent, a bent lenne a kint? - mint a Discopatkányokban :)

 

Van egy mobil klíma, amit elhelyezhetsz az erkélyen vagy a teraszon, a csövét csatlakoztathatod az üvegre vagy a falra, a kellemes hűs levegő bejut a szobába és a zaj kint marad. Sőt, ez a készülék nem csak hűteni tud ezzel a módszerrel, de fűteni is és a ruháidat is tudod szárítani vele!

 

A Fisher flexi mobil Mobilklíma előnyei:

  • Hűt, fűt és párátlanít.
  • Kültéren is elhelyezhető, de ha nincs rá lehetőség, akkor a már megszokott módon is használható.
  • Távirányítóval szabályozható, akkor is ha kint van és akkor is ha bent van. A dobozban találsz egy különleges befúvó rácsot, ami továbbítja a falon túlra a távirányítóból érkező jelet. 
  • Ennek a befúvórácsnak köszönhetően lehetőséged van a kifújás magasságát szabályoznod. A rácsot beépítheted egész magasra is, ennek köszönhetően nem a derakadra fog érkezni a hideg levegő, mint a többi mobilklímánál.

 

Mobil klíma

 

Kosár

A kosara jelenleg üres.