Ingyenes helyszíni felmérés06 70 611 76 37
Ingyenes kiszállítás25 000 Ft felett
Hívj minket!06 70 611 03 73

Üdvözlünk a webáruházban!

0
×

Regisztráció

Személyes adatok

Belépési adatok

vagy Belépés

Vezetéknév megadása kötelező!
Keresztnév megadása kötelező!
A vezetéknév érvénytelen!
A keresztnév érvénytelen!
Érvénytelen email cím!
Email cím megadása kötelező
Az email cím már regisztrálva van!
Jelszó megadása kötelező!
Érvénytelen jelszó!
Legalább 6 karakter hosszúság megadása kötelező!
Legfeljebb 16 karakter hosszúság megadása lehetséges!
A jelszavak nem egyeznek!
A felhasználói feltételek megadása kötelező!
Email cím vagy jelszó hibás!

10 érv, hogy a klímát fűtésre is használd!

2018-02-05 10:20:00 Hozzáadta Adrienn

A klímával való fűtés hazánkban még nagyon újszerű, ugyanakkor rendkívül innovatív és praktikus megoldás, hisz nem csupán a telepítése egyszerű és gazdaságos, de üzemeltetése is kényelmes és költséghatékony.

 

Azonban fontos leszögeznünk, hogy fűtésre nem minden készülék alkalmas, kizárólag a modern, inverteres típusok. Ha most vásárolsz klímát, biztosan nem nyúlsz mellé, mert az EU szabályozásának megfelelően az üzletek és webáruházak kínálatában ma már csak ezekkel találkozhatsz. Ha építkezés vagy házfelújítás előtt állsz, esetleg a nyári időszak miatt gondolkozol klíma vásárláson, akkor felsorolunk neked néhány érvet, hogy miért érdemes áttérned a klímával való fűtésre!

 

1. Energiát spórol

 

Egy megfelelő készülékkel, optimális feltételek között (pl. a lakás kellő szigetelése) a klímával való fűtés akár 10-15%-kal költséghatékonyabb lehet, mint egy modern gázkazán. Ez annak köszönhető, a modern klímák - szemben a hagyományos fűtőtestekkel- hőszivattyús elven működnek, vagyis fűtés üzemmódban a külső levegőből nyernek energiát, melyet bejuttatva a lakásba fűtésre használnak. Vagyis az elektromos áram itt csupán a hő szállítását végzi, ami jóval nagyobb hatékonyságot eredményez.

 

2. Pénztárcabarát

 

Ugyanis köthető rá H-tarifa. A H-tarifa a hőszivattyúkhoz és a megújuló energiaforrásokhoz kiépített rendszerekhez (pl. klíma) használható kedvezményes áramtarifa- gyakorlatilag egy új villanyóra a meglévő mellé. Nem egész évben elérhető csak október 15-től április 15-ig vehető igénybe, de ezen időszak alatt a nap 24 órájában.

 

3. Kisebb beruházás

 

Egy új építésű vagy régebbi ház esetén, ahol nincs bevezetve a gáz, a gázfűtés kiépítési költsége akár a duplája is lehet a klíma telepítésének. Gondoljunk csak bele a költségekbe! A klíma kiépítését nem kell engedélyeztetni, nem kell tervet készítetni, kondenzációs kazánt telepíteni, kéményt béleltetni, csöveket és radiátorokat vásárolni.

 

4. Gyorsabb telepítés

 

Ahogy az a fenti példánkból is kiderül, a klíma telepítése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint például a cirkó- vagy padlófűtés bevezetése. Egy családi házas hőszivattyús klíma rendszer akár egy nap alatt is kiépíthető.

 

5. Két légy egy csapásra!

 

Télen fűt, nyáron hűt. Egyetlen rendszerrel megoldódik a hűtési és fűtési problémánk is! Sőt, mivel gazdaságos és költséghatékony fűtési rendszerünk lesz, a fűtési időszakban megspórolt költségek fedezhetik a nyári hűtés díját is! 6. Zöld utat a zöld energiának! A klímával való fűtés megújuló energiaforrás, ezáltal kevésbé terheli környezetünket, melynek megóvása közös érdekünk.

 

6. Maximális komfort

 

Amellett, hogy ez a fajta fűtés gyors, kényelmes és tiszta, egyéb praktikus előnyökkel is jár. Egyrészt pontosan be tudjuk állítani – akár otthonunktól távol, wifin keresztül is, – hogy hány fok legyen az elérendő és tartandó hőmérséklet. Másrészt, mivel zónásítható, szobánként meg tudjuk határozni, hogy hol hány fokot szeretnénk. Mivel a klíma temperáló fűtésre is lehetőséget nyújt, hosszabb elutazás esetén, vagy akár a nyaralóban is ideális lehet.

 

7. Nem lesz semmi gáz!

 

A klíma – a gázzal szemben – teljesen biztonságos, hiszen esetében nem áll fenn tűz és robbanásveszély, valamint szénmonoxid mérgezés veszély.

 

8. Gyorsabb felfűtést eredményez

 

A legtöbb fűtőberendezéssel ellentétben azonnal képes meleget árasztani és gyorsabb felfűtést eredményez. Egy váratlan őszi vagy tavaszi lehűlés esetén egyetlen gombnyomással meleget varázsolhat otthonunkba. Vagy a nyaralónkba.

 

9. Búcsú a kéményseprőktől!

 

Karbantartása gyors és egyszerű, a kéményseprőktől például végleg elköszönhetünk.

 

10. Tisztítják a levegőt.

 

Valóban vannak olyan klíma berendezések, amelyek komoly, professzionális szűrővel rendelkeznek, így működés közben folyamatosan szűrik a szoba levegőjét, megtisztítva a portól, pollenektől, baktériumoktól. Azonban tudnunk kell, hogy - a hangzatos gyártói marketingkampányokkal szemben- nem minden készülék alkalmas ezen a funkciók betöltésére. Erről a későbbiekben még lesz szó.

 

Ha szeretnéd korszerűsíteni a fűtésedet, kérj ingyenes helyszíni felmérést, tanácsadást és árajánlatot!

 

www. klimacommando.hu

Kosár

A kosara jelenleg üres.